OVER ONS

EEN BEGRIP IN SOMEREN EN OMGEVING

Mutsers Auto’s is al meer dan 50 jaar gevestigd in Someren. Opgericht door vader Mutsers en voortgezet door zijn zoon Peter.

KWALITEITS OCCASIONS

Mutsers auto’s houdt al jarenlang vast aan het principe dat u voor iedere auto bij haar aan het juiste adres bent. Bent u op zoek naar een luxe limousine, een snelle wendbare auto, een stoere terreinwagen, een kleinere economische wagen of een busje voor de zaak? Alle merken kunnen worden geleverd. Bezoek daarom regelmatig deze website om op de hoogte te blijven van ons aanbod. In de showroom van Mutsers auto’s treft u altijd een ruim aanbod van allemaal mooie, betrouwbare occasions.

WIJ VERKOPEN ALLE MERKEN

Bij ons bent u niet afhankelijk van een keuze in slechts 1 merk. Mutsers Auto’s verkoopt op de eerste plaats betrouwbare occasions met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dat is de maatstaf of we een auto wel of niet opnemen in onze voorraad.

BOVAG AUTOBEDRIJF

Zeker bij de aanschaf van een gebruikte auto zijn betrouwbaarheid en kwaliteit van groot belang. Daarom gaat u voor de aankoop van een auto én voor onderhoud en reparatie naar het BOVAG autobedrijf.  Mutsers Auto’s biedt de zekerheid die u nodig heeft. Bij aankoop van een gebruikte auto heeft u altijd (bij een koopprijs van minimaal € 4.500) recht op de BOVAG Garantie voor auto occasions.
AUTO KOPEN? NATUURLIJK BIJ HET BOVAG AUTOBEDRIJF MUTSERS!