ONDERHOUD

  • Onderhoud wordt verzorgd door het aangrenzende garagebedrijf Hoeben.

In- en verkoop / Onderhoud en reparatie

Mutsers Auto’s is samen met Garagebedrijf Leo Hoeben onder één dak gevestigd. Tenzij er afwijkende afspraken gemaakt zijn wordt iedere auto die Mutsers Auto’s aflevert grondig geïnspecteerd door de specialisten van Leo Hoeben. Dat geeft u de extra zekerheid van een goede, betrouwbare occasion.

Onderhoud en reparatie
Ook voor onderhoud en reparatie kunt u na uw aankoop terecht hij Garagebedrijf Leo Hoeben. Dit bedrijf is uitgerust met de modernste computersystemen om de fouten en storingen van alle merken auto’s uit te lezen en te verhelpen. Het garagebedrijf blijft ook voortdurend investeren in kennisoverdracht en technische hulpmiddelen om up to date te blijven, want stilstand is achteruitgang!

Computers zijn een uiterst behulpzaam middel maar ze hoeven niet per definitie aan te geven wat de oorzaak van een mankement is. De computer geeft vaak enkel een indicatie en dan komt een reparateur die alleen moet afgaan op diagnoseapparatuur al snel in de problemen. Pas dan zie je dat de enorme ervaring en kennis achter de techniek, die Leo Hoeben beheerst en die hij deelt met zijn medewerkers, zijn garagebedrijf maken tot een van de besten in de regio. Het garagebedrijf is all round en u kunt er dus met elk merk terecht. Het Hella computersysteem is geschikt voor alle merken zodat nog maar in zeer uitzonderlijke gevallen uw auto aan de computer van de dealer hoeft te worden aangesloten.

Klik hier om de website van Autobedrijf Leo Hoeben te bezoeken